Info servise

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

26 shtator 2018 Gjevgjeli - Kryeministri Zoran Zaev së bashku me ambasadorët e Zvicrës dhe Greqisë... më tepër...

 
Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 26 shtator 2018 (MIA) - Sot është e mërkurë,  26 shtator 2018, dita e 269-të e vitit. Deri në... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

26 shtator 2018 (MIA) - Dita Evropiane e Gjuhëve - Dita Botërore e Maleve të Pastra 1087. - Willi... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedonia

MIA Paralajmërime - Maqedonia

25 shtator 2018 (MIA) Shkup - Kryetari i Parlamentit të Republikës së Sllovenisë, Dejan Zhidan për ... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) -  Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedonia

MIA Paralajmërime - Maqedonia

25 shtator 2018 (MIA) Shkup - Kryetari i Parlamentit të Republikës së Sllovenisë, Dejan Zhidan për ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Sot është e martë,  25 shtator 2018, dita e 268-të e vitit. Deri në f... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

25 shtator 2018 (MIA) - Dita Botërore e Zemrës 1513. - Hulumtuesi spanjoll Vasko Nunjes de Balboa ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

25 shtator 2018 Shkup - Kryetari i Parlamentit të Republikës së Sllovenisë, Dejan Zhidan për vizitë... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

25 shtator 2018 Nju-Jork - Në kuadër të vazhdimit të seancës së Asamblesë së Përgjithshme të KB-së ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

24 shtator 2018 Manastir - Kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje ... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) -  Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të t... më tepër...

MIA  Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

24 shtator 2018 Manastir - Kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

24 shtator 2018 Uashington - Hyjnë në fuqi të gjitha doganat e SHBA-së për prodhimet. kineze.  Nju... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Sot është e hënë,  24 shtator 2018, dita e 267-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

24 shtator 2018 (MIA) 1143. - Vdiq Innocent II, Papë nga viti 1130 deri në 1143. 1813. - Vdiq Andr... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

23 shtator 2018 Shkup - Konferencë për shtyp e Zëvendëskryeministrit për çështje evropiane negociue... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...