• A-
  • A
  • A+
E premte, 20 Korrik 2018, 

Ekonomi

Përfundoi rikonstruksioni i akseve të rrugës Strumicë-Berovë

Përfundoi rikonstruksioni i akseve të rrugës Strumicë-Berovë

Strumicë, 20 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot publikoi s... më tepër...

 
Agjencitë për turizëm dhe për emigrim nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Agjencitë për turizëm dhe për emigrim nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit (APMT) Lu... më tepër...

Edhe Bekteshi zyrtarisht kërkoi që Kosova ta tërheqë vendimin për për rritjen e tarifave

Edhe Bekteshi zyrtarisht kërkoi që Kosova ta tërheqë vendimin për për rritjen e tarifave

Shkup, korrik 2018 (MIA) - Në lidhje me vendimin e Kosovës për rritjen e tarifave prej 30 për qind p... më tepër...

Neto rroga mesatare në maj 24.509 denarë

Neto rroga mesatare në maj 24.509 denarë

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Neto rroga mesatare e paguar mujore për një të punësuar, në maj të kët... më tepër...

Këshilla nga KRSKRR për vozitje të sigurt gjatë natës

Këshilla nga KRSKRR për vozitje të sigurt gjatë natës

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Vozitja në kushte të natës sjell shumë pasoja, kërcënime potenciale dh... më tepër...

Maqedonia do të vendosë kundërmasa përderisa Kosova nuk e tërheq vendimin

Maqedonia do të vendosë kundërmasa përderisa Kosova nuk e tërheq vendimin

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) -  Maqedonia edhe zyrtarisht, me shkresë deri te CEFTA, BE-ja dhe Qeveri... më tepër...

SHA ELEM ka shitur tepricë të energjisë elektrike për 796.080  euro

SHA ELEM ka shitur tepricë të energjisë elektrike për 796.080 euro

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - SHA ELEM ka shitur 12.000 megavatë-orë tepricë të energjisë elektrike ... më tepër...

Dy persona të lënduar në aksidente në Shkup

Dy persona të lënduar në aksidente në Shkup

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Një Këmbësor dhe një udhëtarë me moped kanë marrë lëndime të rënda tru... më tepër...

Rikonstruktohet rruga rajonale Berovë - Strumicë, investim prej 1,6 milionë euro

Rikonstruktohet rruga rajonale Berovë - Strumicë, investim prej 1,6 milionë euro

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski dhe drejtori i Ndë... më tepër...

Nikollovski: Priten çmime më të larta të blerjes së rrushit dhe eksport më i madh i verës

Nikollovski: Priten çmime më të larta të blerjes së rrushit dhe eksport më i madh i verës

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Këtë vit priten çmime më të larta blerëse të rrushit, para se gjithash... më tepër...

Serbia kërkon mbledhje urgjente me Maqedoninë dhe BeH për shkak të doganave të Kosovës

Serbia kërkon mbledhje urgjente me Maqedoninë dhe BeH për shkak të doganave të Kosovës

Beograd, 19 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit në Qeverinë e S... më tepër...

Asociacioni i bujqve dakordohet se çmimi prodhues i grurit është 9,14 denarë për kilogram

Asociacioni i bujqve dakordohet se çmimi prodhues i grurit është 9,14 denarë për kilogram

Shtip, 19 korrik 2018 (MIA) - Asociacioni i bujqve dakordohet me përllogaritjet e Ministrisë së Bujq... më tepër...

BPRM do ta harmonizojë statistikën monetare me standardet më të reja evropiane

BPRM do ta harmonizojë statistikën monetare me standardet më të reja evropiane

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë gjatë këtij muaji dhe muaji... më tepër...

Sindikata e "Jugohromit" kundër akuzave të "Eko Guerilës"

Sindikata e "Jugohromit" kundër akuzave të "Eko Guerilës"

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Sindikata e "Jugohromit" i vlerëson akuzat e Shoqatës "Eko Guerila” si... më tepër...

Filipçe: Raportin përfundimtar për vdekjen e lehonës nga Shën Nikolla e presim javën e ardhshme

Filipçe: Raportin përfundimtar për vdekjen e lehonës nga Shën Nikolla e presim javën e ardhshme

Shtip, 19 korrik 2018 (MIA) - Përgatitet raporti i vetëm për shkakun e vdekjes së lehonës 28 vjeçare... më tepër...

"Mos fluturoni, veroni", fushatë e përbashkët e MPB-së dhe KRSKRR-së për zvogëlimin e aksidenteve

"Mos fluturoni, veroni", fushatë e përbashkët e MPB-së dhe KRSKRR-së për zvogëlimin e aksidenteve

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Edukim dhe ngritje të vetëdijes  për udhëtim të sigurt dhe përgjegjës ... më tepër...

Nikollovski: Çmimi mesatar i grurit këtë vit është 9,14 denarë

Nikollovski: Çmimi mesatar i grurit këtë vit është 9,14 denarë

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Çmimi mestar prodhues i grurit këtë vit është 9,14 denarë, ndërsa prit... më tepër...