• A-
  • A
  • A+
E hënë, 18 Qershor 2018, 

Shoqëri

Panel diskutim për përdorimin e karburanteve alternative

Panel diskutim për përdorimin e karburanteve alternative

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Panel diskutim për përdorimin e karburanteve alternative në Maqedoni ... më tepër...

 
Me rastin e Fitër Bajramit falja e namazit të mëngjesit në të gjitha xhamitë në rajonin e Dibrës

Me rastin e Fitër Bajramit falja e namazit të mëngjesit në të gjitha xhamitë në rajonin e Dibrës

Dibër, 15 qershor 2018 (MIA) - Pas agjërimit njëmujor, besimtarët myslimanë edhe në myftininë e Dibr... më tepër...

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Myslimanët në Republikën e Maqedonisë, si dhe e tërë bota islame, sot... më tepër...

Komiteti i Helsinkit bën apel në përmbajtjen nga gjuha e urrejtjes

Komiteti i Helsinkit bën apel në përmbajtjen nga gjuha e urrejtjes

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut të Republikës së Maqedo... më tepër...

Lëshohet në përdorim segmenti i parafundit i autostradës Prishtinë-Shkup

Lëshohet në përdorim segmenti i parafundit i autostradës Prishtinë-Shkup

Prishtinë, 14 qershor 2018 (MIA) - Ministria e Infrastrukturës (MI) e Kosovës sot në solemnitet do t... më tepër...

Ligji për qasje në informacionet me karakter publik me zgjidhje të mira por me zbatim të pakënaqshëm

Ligji për qasje në informacionet me karakter publik me zgjidhje të mira por me zbatim të pakënaqshëm

Tetovë, 12 qershor 2018 (MIA) - Dyzet e dy për qind e kërkesave për informacione me karakter publik ... më tepër...

KRSKRR  dhe pronarët e lokaleve me fushatë për shfrytëzim më të madh të biçikletave

KRSKRR dhe pronarët e lokaleve me fushatë për shfrytëzim më të madh të biçikletave

Shkup, 9 qershor 2018 (MIA) - Nën slloganin "Qershori është për heronjtë me biçikleta", Këshilli Rep... më tepër...

Debat për subvencionimin e mediave

Debat për subvencionimin e mediave

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - A duhet të subvencionohen mediat? A duhet të subvencionohet shtypi? Kë... më tepër...

Ndahen çmimet e USAID-it për pjesëmarrje qytetare

Ndahen çmimet e USAID-it për pjesëmarrje qytetare

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Senada Sali, Marija Pavleska dhe Lidhja e vrojtuesve të Maqedonisë jan... më tepër...

Sindikatat: Inxhinierët ndërtimorë punësohen derisa firmat të marrin leje për ndërtim

Sindikatat: Inxhinierët ndërtimorë punësohen derisa firmat të marrin leje për ndërtim

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Sindikata e pavarur e transportuesve të Maqedonisë dhe Sindikata e pav... më tepër...

Debat: "Konfiskimi i pronës dhe interesi i fituar ilegal pronësor"

Debat: "Konfiskimi i pronës dhe interesi i fituar ilegal pronësor"

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Dialog për politikë me temë "Konfiskimi i pronës dhe pronësia e fituar... më tepër...

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të Karposhit, Kisella Vodës dhe Qendrës

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të Karposhit, Kisella Vodës dhe Qendrës

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Pa energji elektrike nesër do të mbesin disa pjesë të komunave të Shku... më tepër...

Punëtori "Çështje dhe prioritete për ujin e pijshëm"

Punëtori "Çështje dhe prioritete për ujin e pijshëm"

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Punëtori njëditore me temë "Çështje  dhe prioritete për ujin e pijshëm... më tepër...

Fëmijët nga shkolla "Idnina" morën donacion një autobus të specializuar

Fëmijët nga shkolla "Idnina" morën donacion një autobus të specializuar

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Të përkujdesurit nga shkolla fillore për fëmijë me nevoja të veçanta "... më tepër...

KSL filloi fushatë për paga më të mëdha në sektorin publik

KSL filloi fushatë për paga më të mëdha në sektorin publik

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Konfederata e sindikatave të lira sot filloi fushatë për paga më të më... më tepër...

Shkollë rajonale për siguri "Identitet, emigracion dhe agjenda e re e sigurisë të BE-së"

Shkollë rajonale për siguri "Identitet, emigracion dhe agjenda e re e sigurisë të BE-së"

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Në Ohër sot do të hapet Shkolla verore rajonale për siguri me temë "Id... më tepër...

Profesionalizim të KSHZ-së dhe sistem të ri zgjedhor për zgjedhje korrekte dhe demokratike

Profesionalizim të KSHZ-së dhe sistem të ri zgjedhor për zgjedhje korrekte dhe demokratike

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Mbajtja e referendumit të paralajmëruar në qoftë se arrihet zgjidhje n... më tepër...