Граѓански сектор

Eksportuesit e Maqedonisë të "lajmeve të rreme" tani janë të orientuar te publiku vendor

Eksportuesit e Maqedonisë të "lajmeve të rreme" tani janë të orientuar te publiku vendor

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Siç 1,8 milionë banorë të Maqedonisë me të drejtë vote mendojnë për o... më tepër...

 
Me biçikletë nga Velesi në Bruksel kundër kancerit dhe për referendum të suksesshëm

Me biçikletë nga Velesi në Bruksel kundër kancerit dhe për referendum të suksesshëm

Bruksel, 24 shtator 2018 (MIA) - Pesëdhjetë e shtatëvjeçari, Vane Mihajllovski më 5 shtator u nis ng... më tepër...

Bursa për 70 studentë të kategorive sociale nga Fondacioni LEORON

Bursa për 70 studentë të kategorive sociale nga Fondacioni LEORON

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Shtatëdhjetë studentë të kategorive sociale nga tërë shteti, fituan b... më tepër...

Shënohet Dita ndërkombëtare e LKM

Shënohet Dita ndërkombëtare e LKM

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Shoqata për ndihmë të personave të sëmurë nga leukemia kronike mieloi... më tepër...

Grup i ri i vullnetarëve amerikanë arrin në Maqedoni

Grup i ri i vullnetarëve amerikanë arrin në Maqedoni

Shkup, 23 shtator 2018 (MIA) - Grup i ri me një numër rekord prej 55 amerikanëve sot do të arrijnë n... më tepër...

Në Shkup garë për sektorin e biznesit

Në Shkup garë për sektorin e biznesit

Shkup, 23 shtator 2018 (MIA) - Në Shkup sot do të mbahet Business Run 2018, garë stafetë për ekipet ... më tepër...

Promovohet video për bashkëjetesën në Strugë

Promovohet video për bashkëjetesën në Strugë

Strugë, 22 shtator 2018 (MIA) - Në Strugë ka një bashkëjetesë të mirë por ka pasur ndonjëherë tenden... më tepër...

MOST publikoi raport periodik nga vëzhgimi i referendumit

MOST publikoi raport periodik nga vëzhgimi i referendumit

Shkup, 22 shtator 2018 (MIA) - Asociacioni civil MOST sot publikoi një raport periodik nga vëzhgimi ... më tepër...

Grup i ri i vullnetarëve amerikanë arrijnë në Maqedoni

Grup i ri i vullnetarëve amerikanë arrijnë në Maqedoni

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Grup i ri me një numër rekord prej 55 amerikanëve të dielën do të arr... më tepër...

Fushatë kundër dhunës mes fëmijëve

Fushatë kundër dhunës mes fëmijëve

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Hollësi për fillimin e fushatës kundër dhunës mes bashkëmoshatarëve/b... më tepër...

Panair për biznese të vogla - Krijojmë brende

Panair për biznese të vogla - Krijojmë brende

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Panairi për biznese të vogla - Krijojmë brende, do të hapet sot në pl... më tepër...

Promovimi i librit "Nyjet multietnike të Maqedonisë - beteja për një ose më tepër shoqëri"

Promovimi i librit "Nyjet multietnike të Maqedonisë - beteja për një ose më tepër shoqëri"

Tetovë, 19 shtator 2018 (MIA) - Në Universitetin Shtetëror të Tetovës sot u promovua botimi në gjuhë... më tepër...

Takim i SHGM-së me përfaqësuesin për liri të mediave të OSBE-së Dezir

Takim i SHGM-së me përfaqësuesin për liri të mediave të OSBE-së Dezir

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Përfaqësuesit e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë, kryetari Naser ... më tepër...

Pendarovski: Të rinjtë më 30 shtator të vendosin për të ardhmen e tyre

Pendarovski: Të rinjtë më 30 shtator të vendosin për të ardhmen e tyre

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Më 30 shtator mos lejoni dikush tjetër të vendosë për të ardhmen e ju... më tepër...

Marsh për Maqedoni Evropiane në Shkup (drejtpërdrejt)

Marsh për Maqedoni Evropiane në Shkup (drejtpërdrejt)

Shkup, 16 shtator 2018 (MIA) - Në Shkup sot pasdite mbahet Marsh për Maqedoni evropiane, të cilin e ... më tepër...

"Patriotizëm - PO, nacionalizëm JO!" - për qytetarët, partitë janë fajtorë për nacionalizmin

"Patriotizëm - PO, nacionalizëm JO!" - për qytetarët, partitë janë fajtorë për nacionalizmin

Shkup, 14 shtator 2018 (MIA) - "Nacionalizmi është egoizëm", "Partitë janë fajtorë për nacionalizmin... më tepër...

IFIMES: Maqedonia përzgjedh mes (vetë) izolimit dhe të ardhmes euroatlantike

IFIMES: Maqedonia përzgjedh mes (vetë) izolimit dhe të ardhmes euroatlantike

Shkup, 14 shtator 2018 (MIA) - Gjithsej 63,6 për qind e qytetarëve të Maqedonisë do të marrin pjesë ... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...