МИА Македонска информативна агенција
Foto e ditës
Shkup, Maqedoni, 2017-09-29, Pastrimi i Leninit(MIA/EPA)
Një pastrues ka hipur në vinç dhe pastron përmendoren e Leninit si pjesë të përgatitjeve për 100 vjetorin e Revolucionit Bolshevik, Moskë, Rusi , 29 shtator 2017

Prapa deri Foto servisi