МИА Македонска информативна агенција
Foto
2018-02-19 , Gjykimi për dhunën në Kuvend(MIA/FN)
Gjykim për dhunën në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar, deputeti dhe lideri i Alenacës për shqiptarët, Ziadin Sela