МИА Македонска информативна агенција
Foto
2018-06-22 , Takim i Shekerinskës me përfaqësuesit e Lidhjes së luftëtarëve të LNÇ-së(MIA/D.P.)
Takim i ministres së Mbrojtjes Radmilla Shekerinska me përfaqësuesit e Lidhjes së luftëtarëve të LNÇ-së dhe luftës antifashiste të Maqedonisë