МИА Македонска информативна агенција
Foto
2018-09-19 , Strategji kombëtare për shëndet mental(MIA)
Konferencë për shtyp e ministrit të Shëndetësisë Venko Fikipçe dhe u.d. drejtprit të ISHP Klinika Universitare për Psikiatri Stojan Bajraktarov për Strategjinë kombëtare për avancimin e shëndetit mental në RM