• A-
  • A
  • A+
E enjte, 21 Qershor 2018, 

Promovimi i aplikacionit celular "Udhëto gjelbër"

Shkup, 19 shtator 2014 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi, kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së në Maqedoni, Luiza Vinton dhe dekani i FSHIIK, Dimitar Trajanov sot do ta promovojnë aplikacionin inovativ për celular UDHËTO GJELBËR/Shkup.

Aplikacioni është rezultat i bashkëpunimit të përbashkët midis Programit për zhvillim të KB-së (UNDP), Qytetit të Shkupit, Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe FSHIIK.

Aplikacioni mundëson informacione se si çdo kush mund të udhëtojë përmes rrugës më të shpejtë, më të lirë dhe më ekologjike në Shkup deri në destinacionin e zgjedhur. shk/mb/8:05

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.