• A-
  • A
  • A+
E premte, 20 Prill 2018, 

EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me MEPSO-n

EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me MEPSO-n

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me SHA MEPSO për furnizimin me energji elektrike për mbulimin e humbjeve në sistemin eletrodistributiv në Republikën e Maqedonisë, të nënshkruar në dhjetor të vitit 2016, njoftojnë nga kompania.

Në kërkesën e dorëzuar nga kompania adresuar SHA MEPSO- qëndron se arsye për këtë kërkesë është evitimi i çfarëdo lloj dyshimi për përplasje të interesave pas emërimit të pronarit të EDS-së, Koço Angjushev për kryeministër i angazhuar për Çështje Ekonomike.

"Për shkak të perceptimit në opinion se funksioni zëvendëskryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe pozita pronar dominues në kompaninë e cila furnizon, gjegjësisht i shet energji elektrike shoqatës aksionare në pronësi shtetërore siç është SHA MEPSO paraqet përplasje të interesave, kërkojmë që marrëveshja të prishet me marrëveshje dhe EDS SHPK Shkup të lirohet për furnizim të energjisë elektrike për muajin nëntor të vitit 2017", qëndron në kërkesën e kompanisë dërguar MEPSO-s.ff/shk/13:13

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Restoranti i cili edhe ata pa të holla nuk i lë të uritur

Në qoftë se jemi të uritur, ndërsa nuk keni të hol...

Banania që kushtoi 930 funte

Një gabim i një supermarketi ka bërë një banane të...

Tina Tarner sjellë muzikal që pasqyron jetën e saj

Muzikantja e njohur Tina Tarner, ka realizuar një...

Paralajmërohet pjesa e katërt e sagës filmike "xXx"

Vin Dizel e paralajmëroi pjesën e katërt të sagës ...

Presidenti finlandez ka paguar 61 euro për një fluturim nga Kroacia

Në vizitën në Kroaci, presidenti finlandez Sauli N...