• A-
  • A
  • A+
E premte, 21 Shtator 2018, 

Debat për "OMGJ, OMGJ-ushqimi dhe OMGJ-ushqimi për kafshë"

Debat për "OMGJ, OMGJ-ushqimi dhe OMGJ-ushqimi për kafshë"

Shkup, 11 shtator 2018 (MIA) -  Shoqata e Bujqësisë dhe Industrisë Ushqimore në suaza të Odës Ekonomike të Maqedonisë dhe Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, do të mbajnë tribunë me temë "OMGJ, OMGJ-ushqimi dhe OMGJ-ushqimi për kafshë". 

Në tribunën që do të mbahet në Odën Ekonomike të Maqedonisë do të debatohet për temat "OMGJ-ushqimi nga aspekti i legjislacionit në Republikën e Maqedonisë", "Legjislacioni i OMGJ- -ushqimi për kafshë" dhe "Hulumtime laboratorike të OMGJ-ushqimit".

Prezantues të ngjarjes do të jenë përfaqësuesit e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, nga Fakulteti i Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit dhe Instituti për Ushqim pranë Fakultetit të Veterinarisë. hr/08:03

###

 

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...

Një japonez do të jetë turisti i parë në Hënë

Miliarderi japonez dhe tajkun nga fusha e shitjes...

Pol Mekartni me albumin më të shitur në SHBA pothuajse pas 40 viteve

Albumi "Egypt station" (Stacioni egjiptian) i Pol ...

E propozoi stjuardesën gjatë fluturimit dhe ajo u pushua nga puna (video)

Një stjuardesë mbeti pa punë, disa muaj pasi që në...