• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 22 Shtator 2018, 

Bekteshi do ta vizitojë hotelin e ri "Aleksandar 2" në Shkup

Bekteshi do ta vizitojë hotelin e ri "Aleksandar 2" në Shkup

Shkup, 12 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot do të realizojë vizitë pune në hotelin e ri "Aleksandar 2 ' në Shkup, ndërsa qëllimi i vizitës është prania në procesin e kategorizimit të objekteve hotelierike, të cilin do ta kryejnë 13 anëtarë të Komisionit përgjegjës për kategorizimin e hoteleve, që krijohet me propozim të Ministrit të Ekonomisë.

Qëllimi i vizitës, e cila do të realizohet në ora 10:30, është informimi i qytetarëve lidhur me procedurën e kategorizimit të një objekti hotelierik. bsh/07:16

 

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.