Samit biznesi ""Udhëheqja e biznesit dhe të dhënave"

Samit biznesi ""Udhëheqja e biznesit dhe të dhënave"

Shkup, 12 shtator 2018 (MIA) - Samiti ndërkombëtar i biznesit me temë "Udhëheqja e biznesit dhe të dhënave" organizuar nga CEED Maqedoni dhe WorldChiago.

Në Samit do të marrin pjesë sipërmarrës, përfaqësues të sektorit të biznesit dhe ekspertë nga Maqedonia dhe SHBA-ja dhe vende të tjera të Ballkanit të cilët do të bisedojnë për atë çfarë mund të bëjnë bizneset që ta përmirësojnë punën e tyre me shfrytëzim të drejtë dhe efikas dhe menaxhim me të dhënat të cilat i shfrytëzojnë ata në proceset e tyre. hr/08:00

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...