• A-
  • A
  • A+
E enjte, 21 Qershor 2018, 

Vetëm një tuit i Kajli Xhenerit e uli vlerën e "Snepchet"-it

Vetëm një tuit i Kajli Xhenerit e uli vlerën e "Snepchet"-it

Los-Anxhelos, 23 shkurt 2018 (MIA) - Vetëm një tuit i yllit  Kejli Xhener për rrjetin social "Snapcat" ka shkaktuar rënie prej 1,3 miliardë dollarë ose tetë për qind të vlerës së aksioneve të kësaj kompanie.

"A e hap dikush "Snapcat" apo vetëm unë...kjo në të vërtetë është për të ardhur keq, ka shkruar në "Twitter" gjysmë motra e Kim Kardashian.

Porosia e saj ka të bëjë me ridizajnimin, i cilin para pak kohe e vendosi  "Snapcat", ndërsa shumë shfrytëzuesve u ka pëlqyer. hr/20:24

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA