Çifti Bekam me fotografi familjare në Instragram i kanë mohuar zërat se po divorcohen

Çifti  Bekam me fotografi familjare në Instragram i kanë mohuar zërat se po divorcohen

Londër, 14 qershor 2018 (MIA) - Dejvid dhe Viktorija Bekam me forografi familjare në Instragram i kanë mohuar zërat se po divorcohen. Në fotografi janë edhe tre djemtë e tyre - Bruklin (19), Romeo (15) dhe Kruz (13), dhe disa miq të tyre.

Zërat janë përhapur në rrjetet sociale javën e kaluar, dhe zëdhënësit e ish futbollistit dhe të ish vajzës "Spajs", duhej t'i mohonin këto pohime, duke thënë se akuzat janë "të turpshme dhe qesharake".

Dejvis dhe Viktorija janë kurorëzuar në vitin 1999, ndërsa përveç tre djemve, kanë edhe vajzën - Harper (6). hr/17:00

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...