• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 19 Shtator 2018, 

Ben Aflek e shet shtëpinë e tij në ishullin Hampton

Ben Aflek e shet shtëpinë e tij në ishullin Hampton

Majami, 20 qershor 2018 (MIA) - Ylli holivudian Ben Aflek i shet tre vilat e tij  në ishullin Hampton në Gjeorgjia, SHBA. E tërë prona përfshin sipërfaqe prej 35 hektarë ndërsa çmimi fillestar është 8,9 milion dollarë.

Бен Афлек вила

Shtëpia më e madhe ka pothuajse 560 metra katrorë dhe është ndërtuar në stil  të ri grek.

Бен Афлек вила

"Shtëpia e madhe" ka katër dhoma gjumi, pesë banja dhe vlen si "perlë  e bregdetit të Gjeorgjisë". sa/11:56

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.