• A-
  • A
  • A+
E premte, 17 Gusht 2018, 

Kejti Peri në depresion për shkak të shitjes relativisht jo të mirë të albumit të fundit

Kejti Peri në depresion për shkak të shitjes relativisht jo të mirë të albumit të fundit

Los Angjelos, 23 korrik 2018 (MIA) - Kejti Peri ka rënë në depresion për shkak të shitjes relativisht jo të mirë të albumit të saj të fundit "Witness" të vitit 2017. Ai e arriti shitjen prej 180.000 ekzemplarëve, për dallim nga albumi i vitit 2012, "Prism", i cili u shit në rreth 286.000 ekzemplarë.

"Kam valë të 'depresionit pasues', zemra më ishte thyer vitin e kaluar, sepse pa vetëdije i dhashë rëndësi të madhe mendimit të publikut. Ndërkaq, ai, nuk reagoi ashtu siç nuk prita... Kjo ma theu zemrën", deklaroi këngëtarja në intervistën për "Vouge", shoqëruar me foto-sesion të saj.

Кејти Пери

Ajo edhe më tutje u rekomandon kolegëve të saj, dhe miqve - të mos u nënshtrohen zhgënjimeve.

Peri është në lidhje me aktorin Orlando Bllum. ab/13:24

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Një fëmijë dyvjeçar pi nga 40 cigare në ditë

Një dyvjeçar nga Indonezia është bërë i varur nga ...

NASA më në fund e lansoi sondën solare "Parker" (VIDEO)

Pas disa anulimeve, Aeronautika Kombëtare Amerikan...

Majkëll Mur: Tramp është presidenti i fundit

Regjisori amerikan Majkëll Mur publikoi trajler pë...

Destinacione nga Japonia deri në Norvegji në të cilat është e ndaluar të vdesësh

Ndoshta mendoni se ligjet e logjikës dhe fizikës n...

Maria Kiri Sklodovska - gruaja më me ndikim e shekullit

Marija Kiri Sklodovska, shkencëtarja polako-france...