• A-
  • A
  • A+
E hënë, 18 Qershor 2018, 

Një pjesë e Butelit të dielën pa ujë

Një pjesë e Butelit të dielën pa ujë

Shkup, 7 tetor 2017 (MIA) - Pa ujë të dielën nga ora 11 do të mbeten konsumatorët në rrugën "Butelska" respektivisht  krahët e rrugës me numra çift nga nr. 2 deri në nr. 12. 

Siç informon QRMK nga Shkupi, ndërprerja është për shkak të rikonstruksionit të rrejtit të ujësjellësit në rrugën "Butelska" nr. 2 në lagjen e Butelit. Ndërprerja do të jetë deri në përfundimin e intervenimit. mp/12:18

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.