Komunikacioni në rrugën Prilep-Gradsko nesër i ndërprerë

Komunikacioni në rrugën Prilep-Gradsko nesër i ndërprerë

Shkup, 12 shtator 2018 (MIA) - Në rrugën e shpejtë Prilep - Gradsko, aksi Farish - Drenovë, nesër për shkak të punëve ndërtimore do të ketë ndërprerje në komunikacion.

Ndërprerjet do të fillojnë në orën 9:00 dhe 11:00 dhe do të zgjasin rreth 30 - 40 minuta. Pas orës 11:45 komunikacioni do tëp normalizohet. ab/20:05

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...