• A-
  • A
  • A+
E enjte, 21 Qershor 2018, 

Rikahëzohet komunikacioni afër Petrovecit për shkak të një aksidenti rrugor

Rikahëzohet komunikacioni afër Petrovecit për shkak të një aksidenti rrugor

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Tërësisht është rikahëzuar komunikacioni afër Petrovecit në Shkup, për shkak të aksidentit rrugor që ka ndodhur në lagjen Dërma, kumtoi LAMM.

Automjetet që lëvizin nga Katllanova në drejtim të Shkupit nëpër rrugën lokale, në fshatin Petrovec rikahëzohen nëpër autostradë, derisa automjetet që lëvizin nga Shkupi në drejtim të Petrovecit rikahëzohen tek "Pilko", gjithashtu në drejtim të autostradës. hr/bsh/20:25

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.