• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Promovim i aplikacionit "Rruga organike"

Promovim i aplikacionit "Rruga organike"

Shkup, 7 tetor 2017 (MIA) - Organizata e konsumatorëve të Maqedonisë (OKM), Asociacioni për nisma zhvillimore "Zenit" dhe Shoqata e agro-gazetarëve "Media Plus" sot do ta promovojnë aplikacionin "Rruga organike" për telefona mobil.

Aplikacioni mundëson kërkim dhe planifikim i vizëts së prodhuesve të ushqimit organik në Maqedoni, restorante, shitore, objekte turistike të cilat ofrojnë ushqim organik.

Është përgatitur në kuadër të projektit "Kaloni në organike - konsumatorët në fokusin e politikave bujqësore", financuar nga Bashkimi Evropian me qëllim të ngritjes së vetëdijes publike dhe rritjes së besimit të konsumatorëve në prodhimin organik, benefitet e tij shëndetësore, ekologjike dhe sociale. ab/11:15

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.