• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 22 Shtator 2018, 

Mickoski realizoi takim me Thaçin

Mickoski realizoi takim me Thaçin

Shkup, 12 shtator 2018 - Kryetari i VMRO-DPMNE, Hrisitian Mickoski, realizoi takim me Presidentin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Në takim, siç njofton qendra pçr komunikim e  VMRO-DPMNE-së, bashkëbiseduesit u përqendruan në më shumë çështje të cilat janë çështje bilaterale dhe rajonale.

Mickoski dhe Thaçi e afirmuan nevojën për zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve të mira mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës.

Bashkëbiseduesit, shtohet më tej, u përqendruan edhe në gjendjen aktuale politike në Republikën e Maqedonisë.

Mickoski i përsëriti qëndrimet e VMRO-DPMNE lidhur me Marrëveshjen e nënshkruar me Republikën e Greqisë dhe theksoi se Partia nuk mund të mbështet Marrëveshje me përmbajtje të tillë. sn/shk/17:08

###

 

 

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA