Mickoski realizoi takim me partnerët e koalicionit "Për një Maqedoni më të mirë"

Mickoski realizoi takim me partnerët e koalicionit "Për një Maqedoni më të mirë"

12 shtator 2018 

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski sot realizoi takim me partnerët nga koalicioni "Për një Maqedoni më të mirë".

Në takim u bisedua për ngjarjet politike aktuale, marrëveshjen kapitulluese me Greqinë, referendumin e ardhshëm për ndryshimin e emrit dhe aferat korruptuese dhe skandalet e pushtetit, gjegjësisht vjedhjen masive e cila zhvillohet pas skenës.

Partnerët e koalicionit u dakorduan se vepra e kapitullimit e quajtur marrëveshje nuk mund ta kompensojë dëmin të cilën Qeveria e Zaevit dhe LSDM-ja ia shkaktojnë shtetit. Koalicioni "Për Maqedoni më të mirë" e konfirmoi qëndrimin se nuk mund të dakordohet me marrëveshjen e kapitullimit me të cilin fshihet emri, gjuha dhe identiteti i shtetit.

Për në fund të gjithë u dakorduan se shteti ka fuqi ta tejkalojë edhe këtë të keqe e cila i ndodh, e personifikuar në qeverinë e LSDM-së dhe në fund Maqedonia do të fitojë!.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE

________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

 

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...