Impresum


Agjencia Informative e Maqedonisë

Rr. "Bojmia" K-2
Fahu postar 4
Shkup 1000, Republika e Maqedonisë

Tel.:  (00 389 2) 246 16 00
Faks: (00 389 2) 246 40 48

mia@mia.mk
www.mia.mk

 

Drejtor i përgjithshëm dhe kryeredaktor:

Dragan Antonovski
dragan.antonovski@mia.mkU.D. Zëvendës-drejtor i përgjithshëm:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 226

Halјit Ajdini
halit.ajdini@mia.mk

 

Redaktorë të Redaksisë së brendshme-politike:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 240
reporteri@mia.mk
soopstenija@mia.mk


Redaksia e korrespondentëve:
Tel:  (02) 2461600, lokal 233
dopisnici@mia.mk


Redaktorë të Redaksisë së jashtme-politike:
Tel:  (02) 2461600, lokal 230 dhe 249
desk@mia.mk


Redaktor i servisit në gjuhën shqipe:
Tel.: (02) 2461600, lokal 239
albanskiservis@mia.mk


Redaktor i servisit në gjuhën angleze:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 235
angliskiservis@mia.mk


Foto servis:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 226
foto@mia.mk


Teknikë dhe informatikë:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 229, 238 dhe 205
tehnika@mia.mk


Marketing:
Tel.: (02) 2461600, lokal 235 dhe 241
marketing@mia.mk


Logjistikë:
Tel.:  (02) 2461600, lokal 210
uprava@mia.mk

 

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...